İdmanocağı tüm gücü ile savaşacak

İdmanocağı antrenörü Reşat Arığ'dan VakıfBank karşılaşması ile ilgili önemli açıklama...

İdmanocağı tüm gücü ile savaşacak

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde hafta sonu sahasında VakıfBank ile karşılaşacak İdmanocağı'nın antrenörü Reşat Arığ, "Güçlü rakibimiz karşısında ayakta kalmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağımıza inanıyorum." ifadesini kullandı.
 

Arığ, yaptığı yazılı açıklamada, VakıfBank ile yapacakları karşılaşmadan en iyi sonucu almak için mücadele vereceklerini belirtti.

Halkbank karşısında deplasmanda geçen hafta beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını anımsatan Arığ, şöyle devam etti:

"Bursa Büyükşehir ve Çanakkale Belediyespor maçlarını kazanıp iyi bir performans yakalamıştık. Takım olarak parkede istenilenleri yapıyorduk. Halkbank maçını 3-1 kaybettik, ancak bu maçı normal şartlar altında 3-1 kazanmalıydık. Setlerin sonlarında bazı hatalar yapınca müsabakayı kaybettik. Üzüldük ama bu maç geride kaldı."

Arığ, VakıfBank'a her zaman saygı duyduklarını vurgulayarak, "Güçlü rakibimiz karşısında ayakta kalmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızı da bu maça davet ediyoruz. Ülkenin güzel oyununu sergileyen iki güzide takımını izlemelerini ve takımları İdmanocağı'na destek vermelerini bekliyorum." diye görüş bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor