İdmanocağı mağlubiyete üzülmedi

İdmanocağı'nın antrenörü Reşat Arığ, mağlubiyete fazla üzülmediklerini bildirdi.

İdmanocağı mağlubiyete üzülmedi
Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde VakıfBank'a, sahasında  3-0 yenilen İdmanocağı'nın antrenörü Reşat Arığ, mağlubiyete fazla üzülmediklerini bildirdi.

Arığ, yaptığı yazılı açıklamada, VakıfBank'a kendi sahalarında 3-0 mağlup olmalarına rağmen, takımının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu belirtti.

Sahalarında iyi oynayan bir ekip olduklarını işaret eden Arığ, "VakıfBank maçının ilk setinde bunu gösterdik. Avrupa'da adından söz ettiren ve ligin namağlup takımı karşısında 21-16 öne geçtik. Bu seti 24-26 kaybettik ama bireysel hatalar yapmasaydık seti alabilirdik. Güçlü rakibimiz karşısında tüm oyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösterdi." ifadelerini kullandı.

Arığ, takımın verdiği reaksiyonundan oldukça mutlu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"VakıfBank karşısında takımda daha az forma şansı bulanların gösterdiği performans beni mutlu etti. 3. sette de rakibimiz karşısında etkiliydi, ancak VakıfBank’a karşı oynadık. Her an skoru etkileyen oyunculara sahipler. Kaybettik ama fazla üzülmedik. Artık önümüze bakarak daha sonraki müsabakalara motive olmaya çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler