İdmanocağı maça hazır

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde, hafta sonu deplasmanda Sarıyer Belediyespor ile karşılaşacak İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, ligde son 6 maçını da kazanan rakiplerinin yükselişte olmasından endişe duymadıklarını söyledi.Yedidağ, maçın hazırlıkların

İdmanocağı maça hazır

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde, hafta sonu deplasmanda Sarıyer Belediyespor ile karşılaşacak İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, ligde son 6 maçını da kazanan rakiplerinin yükselişte olmasından endişe duymadıklarını söyledi.

Yedidağ, maçın hazırlıklarını hafta içerisinde yaptıkları antrenmanlarla iyi bir şekilde tamamladıklarını belirterek, "Zor bir maça çıkacağız. Rakibimiz Sarıyer Belediyespor son haftaların formda olan ekibi. İlk maçımızda mağlup etmeyi başardığımız Sarıyer Belediyespor önünde yine galibiyeti arayacağız. Bizi galibiyete taşıyacak oyunu ortaya koymaya çalışacağız" dedi.

Rakiplerinin genç bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Yedidağ, şöyle devam etti:

"Deplasmana maçı kazanmak için gideceğiz. Bundan sonra ligde seri şekilde kazanmamız gereken maçlara çıkacağız. Sarıyer Belediyespor maçı da bunlardan birisi. Ligi ilk beş takım içerisinde tamamlamak istiyoruz. Bunun içinde kayıplar yaşamamamız lazım. Rakibimizin yükselişte olmasından endişe duymuyoruz. Her maçın havası farklıdır. Gününde olan takım avantajlı olur. Rakibimizin yükselişte olması maçı kazanacak anlamına gelmez."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor