İdmanocağı, liderliğini sürdürmek istiyor

Kadınlar Futbol 1. Lig ekiplerinden Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Gürkan Çavdar, önlerindeki Antalyaspor ve Adanaspor maçlarını kazanarak liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.   Çavdar, Kireçburnuspor'u kendi sahalarında 2-0 yenmelerinin mutl

İdmanocağı, liderliğini sürdürmek istiyor
Kadınlar Futbol 1. Lig ekiplerinden Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Gürkan Çavdar, önlerindeki Antalyaspor ve Adanaspor maçlarını kazanarak liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.
 
Çavdar, Kireçburnuspor'u kendi sahalarında 2-0 yenmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
 
Deplasmanda çarşamba günü Antalyaspor ile erteleme maçı oynayacaklarını ve cumartesi günü de Adanaspor'a konuk olacaklarını anımsatan Çavdar, sözlerini şöyle konuştu:
 
''İdmanocağı sezon öncesi planladığı gibi hedefine emin adımlarla yürüyor. Kireçburnuspor maçı da bu planlamanın parçasıydı. Rakibimizi iyi analiz etmiştik. Bunu oyuncularımıza iyi aktardık ve onlar da gereğini yaptı. Verdiğimiz direktifleri eksiksiz uyguladılar ve rakibin hücum gücünü tamamen bitirdiler. Oynadığımız güzel oyunla da sonuca gitmesini bildiler. 90 dakikayı kazasız geçirdik.''
 
Çavdar, amaçlarının sadece şampiyonluk olmadığını da ifade ederek, ''Şampiyonluk yolunda ilerlerken sahada yaptığımız güzel şeylerle ülkemizdeki kadın futboluna seviye atlayıp oyun kalitesini ve hızını da artırmak istiyoruz. Ligin lideriyiz ve önümüzde Antalyaspor ile Adanaspor karşılaşmaları var. Akdeniz'den 6 puanla dönüp liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz de yüreğimiz de var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor