İdmanocağı liderliği korumak istiyor

Kadınlar Futbol 1. Lig'de yarın sahasında 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile karşılaşacak Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Gürkan Çavdar, karşılaşmayı kazanarak, liderliklerini korumak istediklerini söyledi. Çavdar, yaptığı açıklamada, ligin tamamlan

İdmanocağı liderliği korumak istiyor

Kadınlar Futbol 1. Lig'de yarın sahasında 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile karşılaşacak Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Gürkan Çavdar, karşılaşmayı kazanarak, liderliklerini korumak istediklerini söyledi.

Çavdar, yaptığı açıklamada, ligin tamamlanmasına 6 hafta kaldığını anımsatarak, her maçı final havasında oynayacaklarını belirtti.

Final niteliğinde ilk maçlarının 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor müsabakası olduğunu vurgulayan Çavdar, "Hafta içi bu karşılaşmayla ilgili gereken antrenmanları yaptık. Maça hazır hale geldik ve rakibimiz de iyi bir ekip. Kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

İyi mücadele ederek, 3 puan almak istediklerini belirten Çavdar, şu ifadeleri kullandı:"1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile yapacağımız karşılaşmayı kazanarak, liderliğimizi korumak istiyoruz. Yeni transferlerimizle takımımız daha da güçlendi. İdmanocağı Kadın Futbol Takımı olarak ortaya 5 yıllık bir hedef koyduk. Bu zaman içinde önce Türkiye şampiyonluğu, ardından Avrupa'ya çıkmak ve Avrupa'da ses duyurmak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler