İdmanocağı Kros Ligi'nde

2 bin metrelik parkurda yapılan kros ligi eleme müsabakalarına 4 bayan sporcuyla katılan sarı-kırmızı takımın 114 puan topladığı bildirildi. Sporculardan Merve Karslı'nın, 07.49'lik derecesiyle 242 kişi arasında 11. sırada yer aldığı, diğer atletler Menek

İdmanocağı Kros Ligi'nde

2 bin metrelik parkurda yapılan kros ligi eleme müsabakalarına 4 bayan sporcuyla katılan sarı-kırmızı takımın 114 puan topladığı bildirildi.
Sporculardan Merve Karslı'nın, 07.49'lik derecesiyle 242 kişi arasında 11. sırada yer aldığı, diğer atletler Menekşe Kamiloğlu'nun 47, Zehra Köse'nin 56 ve Merve Dilek Yavuz'un ise 130. olduğu belirtildi.

İdmanocağı Bayan Kros Takımının, önümüzdeki 2009 yılı içersinde İstanbul, Mersin ve Eskişehir'de Türkiye Atletızm Federasyonu tarafından 3 etap olarak düzenlenecek Bayanlar 16 Yaşaltı Türkiye Kros Müsabakalarında mücadele edeceği kaydedildi.

İdmanocağı Bayan Kros Takımı antrenörleri Erkan Şahin ve Muzaffer Öztürk, Konya'daki atletizm yarışmalarında Trabzon'u en iyi şekilde temsil ettiklerini, Türkiye Kros Ligi'ne katımaya hak kazanan 12 takım arasında 9. sırada yer alarak önemli bir başarı sağladıklarını söyledi.

Hedeflerinin 2011'de Trabzon'da düzenlenecek Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali'ne katılacak milli takıma sporcular yetiştirmek olduğunu belirten antrenörler, özellikle yarışmayı 11. sırada bitiren Merve Karslı'nın yaptığı derecesini daha da geliştirerek Türkiye'de ilk 5'in arasına girebileceğini vurguladılar.

Şahin ve Öztürk, atletizm sporunun Trabzon'da büyük bir gelişim içerisinde olduğunu belirterek, ''İdmanocağı Spor Kulübü genç atletlerimize her türlü imkanı sağlayarak büyük bir hizmet gerçekleştiriyor. Yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz'' diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor