İdmanocağı her maçı kazanmak istiyor

"Her maça puan veya puanlar almak hedefiyle çıkıyoruz. Önümüzdeki karşılaşmalarda da aynı hedefi taşıyoruz."

İdmanocağı her maçı kazanmak istiyor
 Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde sahasında Halkbank'ı 3-1 yenen İdmanocağı'nın antrenörü Reşat Arığ, "Her maça puan veya puanlar almak hedefiyle çıkıyoruz. Önümüzdeki karşılaşmalarda da aynı hedefi taşıyoruz." dedi.

Arığ, yaptığı açıklamada, sezonun ilk galibiyetini sahalarında Halkbank'ı mağlup ederek aldıklarını söyledi.

Galibiyetten ötürü mutlu olduklarını vurgulayan Arığ, "Öncelikle kazanmamız gereken bir maçtı. Bu karşılaşma dönüm maçımız olacaktı. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Kaybettiğimiz her maçtan sonra sıkıntılarımızın bir kat daha artacağı gerçeği bizi devamlı baskı altında bırakıyordu." diye konuştu.

Arığ, bundan sonraki süreçte tüm sıkıntıları aştıkça takımın gerçek profilinin daha belirgin olacağını kaydetti.

Bir maç kazanmakla ligdeki işlerinin bitmeyeceğini de belirten Arığ, "Çarşamba günü İstanbul'da güçlü takımlardan Vakıfbank ile karşılaşacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz ve saygı duyuyoruz. Her maça puan veya puanlar almak hedefiyle çıkıyoruz. Önümüzdeki maçlarda da aynı hedefi taşıyoruz. VakıfBank karşısında puan veya puanlar alırsak sürpriz sayılmamalı. İdmanocağı olarak her maç daha iyiye gidiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler