İdmanocağı hedefi belirledi

Voleybolda Bayanlar 2. Lig Final Grubu'nu lider tamamlayarak Acıbadem Bayanlar Ligi'ne yükselen Trabzon İdmanocağı'nda şampiyonluk sevinci sürüyor.Trabzon'da bir otelde İdmanocağı Kulübü Başkanı Mehmet Öz, takımın sponsoru Turkcell Superonline Genel Müdür

İdmanocağı hedefi belirledi

Voleybolda Bayanlar 2. Lig Final Grubu'nu lider tamamlayarak Acıbadem Bayanlar Ligi'ne yükselen Trabzon İdmanocağı'nda şampiyonluk sevinci sürüyor.

Trabzon'da bir otelde İdmanocağı Kulübü Başkanı Mehmet Öz, takımın sponsoru Turkcell Superonline Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata ve takım oyuncularının katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

Başkan Mehmet Öz, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un köklü kulüplerinden biri olduklarını belirterek, "Sportif başarılara gereğinden fazla önem veriyoruz ve bunu da çok iyi başardığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki yıl için başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum" dedi.

Geçen sezon önce hedefi koyduklarını, sonra bunun imkanlarını araştırdıklarını ifade eden Öz,  şöyle konuştu:

"Karşımızda devasa şirket takımları ve belediye destekli takımlar vardı. Biz amatör bir takım olarak bunlarla mücadele ettik. Mücadele ederken biz birdik takım olarak, sponsorlarımızla biz olduk ve şampiyonluğa uzandık. Turkcell Superonline ve diğer sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Trabzon'un istediği zaman her şeyi başarabileceğine inanıyorum. Yeter ki o isteğe gerçek anlamda inanalım, arkadaşlarımızı da inandıralım, güvenelim, başarı mutlaka gelecektir. Önümüzdeki yıl için tek hedefimiz Trabzon'u başarılı şekilde temsil etmek. Kısmetse de 5 yıl içinde Trabzon'a Türkiye 1. Ligi Şampiyonluğu getireceğimize inanıyorum. Yeter ki Trabzon bu branşa sahip çıksın. Bu yıl için kalıcı olacağız, ondan sonraki yıl da hedefi şampiyonluk için koyacağız."

Turkcell Superonline Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata ise henüz 7 yaşında bir takım olan Trabzon İdmanocağı voleybol takımının bu kadar kısa sürede çok büyük başarıya imza attığını belirterek, "Bu başarıda bizim de payımız olduğunu görmek gurur verici" diye konuştu.

Özata, Anadolu takımlarına yönelik sponsorluk çalışmalarının bulunduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar da sponsor olduğumuz takımlar hep bir üst lige çıktı. Turkcell Superonline olarak sponsor olduğumuz takımları bir üst lige taşımak gibi bir özelliğe de sahibiz. Kupayı görmek de beni ayrı heyecanlandırdı. Biz gerek altyapı yatırımlarına, gerek yatırım yaptığımız şehirlerdeki spor takımlarına sponsorluk konusunda sıcak bakıyoruz. Önümüzdeki dönemde de benzer çalışmalarımız olacak. Şu anda kesin oldu demek için biraz erken. En azından niyet olarak planlarımız içinde var."

Şirket olarak kente yaptıkları yatırımlarla ilgili çeşitli bilgileri de katılımcılarla paylaşan Özata, "Trabzon'a 30 milyon liralık yatırım yapmış durumdayız. Bu bitmiş değil. Trabzon, büyük bir şehir. Henüz 40 bin evde varız. Önümüzdeki dönem hızlıca yani bu sene içerisinde 50 bin evi geçmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor