İdmanocağı Galatasaray ile karşılaşacak

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Galatasaray Daikin ile deplasmanda karşılaşacak İdmanocağı, rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.Antrenör Murat Yedidağ, ligde son 3 haftadır galip geldiklerini belirterek, "Galibiyet

İdmanocağı Galatasaray ile karşılaşacak

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Galatasaray Daikin ile deplasmanda karşılaşacak İdmanocağı, rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Antrenör Murat Yedidağ, ligde son 3 haftadır galip geldiklerini belirterek, "Galibiyet serimizi Galatasaray Daikin karşısında da sürdürmek istiyoruz" dedi.

Galatasaray Daikin'in bu sezon genç ve kaliteli bir kadro kurduğunu vurgulayan Yedidağ, "Üzerlerinde geçen haftadan gelen mağlubiyetin moral bozukluğu da var. Bu etkiyi hırsa dönüştüreceklerdir. Şayet kafamızdaki oyunu oynayabilirsek, maçı rahat kazanırız" diye konuştu.

Yedidağ, bu maçı kazanabilecek kalite olduklarını anlatarak, istedikleri oyunu ortaya koymaları halinde yenemeyecekleri takımın olmayacağını söyledi.

Bunun Galatasaray Daikin maçının da bunlardan biri olduğunu dile getiren Yedidağ, "Kendimize güveniyoruz ve Galatasaray Daikin’den de çekinmiyoruz. Maça hazırız. İstanbul’dan kazanarak döneceğimizi düşünüyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor