İdmanocağı 100 yaşında

Trabzon İdmanocağı 100. yaşını kutladı.

İdmanocağı 100 yaşında

20 Ocak 1921’de kurulan İdmanocağı Spor Kulübü’nün 100’üncü yıl kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

Pandemi tedbirleri uygulanarak yapılan törene İdmanocağı Kulübü’nün eski başkanları Muharrem Arz, Halit Kundupoğlu, Özer Bayraktar, Mehmet Öz, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, ASKF Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem, sarı – kırmızılı kulübün eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, kulübe emeği geçmiş değerli spor adamları, sporcular ve kulübe gönül veren taraftarlar katıldı.

İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Vehbi Serdar Arz, törende yaptığı konuşmada, şu ifadeleri kullandı:

“20 Ocak 1921 tarihinde temel taşları koyulan bir spor hareketi olarak doğan İdmanocağı Spor Kulübü, bugün binlerce insanın gönlüne girmeyi başaran tarifsiz bir tutku haline gelmiştir. Bizler 100 yıllık bu spor hareketinin bugünkü temsilcileri olarak geçmişten günümüze ulaşan bu şanlı birikimi gelecek yüzyıllara taşımaya hazırız. Ne mutlu bize ki; yakılan bu sonsuzluk ateşini taşıma şerefine nail olduk. Büyük Camiamız; Trabzon şehrini ve ülkesini sporun her alanında başarı ile temsil ederek onurlandırmıştır. Gelecek Ocak’lı nesillerin de gerek kentimize, gerekse de ulusumuza her alanda katkı vermeye devam edeceğine olan inancımız tamdır. Yönetim Kurulumuz; kulübümüzün 100. yılını dünyayı saran salgın şartlarına uygun biçimde, yıl boyunca sportif, sanatsal, sosyal ve kültürel anlamda yapacağı bir dizi etkinlikle kutlayacaktır. Bu duygularla şahsım ve yönetim kurulum adına İdmanocağı Spor Kulübü’müzün 100. Yılını kutluyor, geçmişte emeği geçip ebediyete intikal edenlere rahmet, aramızda olanlara da sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

Törende daha sonra İdmanocağı Başkanı Vehbi Serdar Arz ve Trabzonspor Asbaşkanı Ömer Sağıroğlu, eski başkanlar Halit Kundupoğlu ve Özer Bayraktar’la birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk İdmanocağı ve Trabzonspor çelenklerini sundu.

Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İdmanocağı 100 yaşında

İdmanocağı 100 yaşında

İdmanocağı 100 yaşında

İdmanocağı 100 yaşında

İdmanocağı 100 yaşında

İdmanocağı 100 yaşında

İdmanocağı 100 yaşında

İdmanocağı 100 yaşında

İdmanocağı 100 yaşında

İdmanocağı 100 yaşında

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler