İdmangücü'nde görev dağılımı!

 Trabzon Birinci Amatör Küme’de mücadele eden ve önceki gün olağan kongresini gerçekleştiren İdmangücü’nde Tayfun Bircan başkanlığında görev dağılımları gerçekleştirdi.Kulüp Başkanı; Tayfun Bircan, Asbaşkan ve Sportif Faaliyetlerden Sorumlu: Onur Sağır, A

İdmangücü'nde görev dağılımı!

 

Trabzon Birinci Amatör Küme’de mücadele eden ve önceki gün olağan kongresini gerçekleştiren İdmangücü’nde Tayfun Bircan başkanlığında görev dağılımları gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı; Tayfun Bircan, Asbaşkan ve Sportif Faaliyetlerden Sorumlu: Onur Sağır, Asbaşkan İdari İşlerden Sorumlu; Sabit İskender, Başkan Yardımcıları;  Ali Kerem Yıkılmazpehlivan, Salih Cora, Şahin Birsen, Hasan Taflan, Basketbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı; Hamit Kamil Ataman, Mali Sayman; Abdul  Aydın ,  Genel Sekreter;   Aydın Bircan, Genel Kaptan Selçuk Macit , Spor Amiri Ergin Zihni, Basın Sözcüsü Yunus Emre Sel,  Alt Yapı Sorumlusu, Cemre Yanık,Ceyhun Eskici, Ali Rıza Kayıkçı, İsmail İnan, Azmi Karamahmutoğlu, Atakan Kadıoğlu, Adnan Bayram.

İdmangücü Basın Sözcüsü Yunus Emre Sel, yeni sezon  öncesi güçlü bir yönetim kurulu kadrosu oluşturduklarını belirterek, “Futbolun içerisinde olan ve bu işi çok iyi bilen bir ekip kurduk. Tecrübeli isimler kadar aramızda genç ve yöneticiliğe yeni adım atan isimlerde var. Yeni sezonda İdmangücü gerek saha içi mücadelesi, gerekse saha dışındaki temsil gücü anlamında hep ön planda olacaktır. Futbol takımımızı ise gerekli takviyelerle güçlendirip hedefe koşan bir ekip olacağız. Hedefimiz BAL Ligi’ne yükselmek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor