İddianın böylesi Caner Trabzonspor'a...

Fenerbahçeli Futbol yorumcusu Altan Tanrıkulu, Trtspor'daki "Gündem Spor" programında ilginç bir iddia ortaya attı. Trabzonsporlu Mehmet Ekici'nin kendini geliştirmeye açık bir oyuncu olduğunu söyleyen Altan Tanrıkulu "Mehmet Ekici disiplinli bir ortamda

İddianın böylesi Caner Trabzonspor'a...
Fenerbahçeli Futbol yorumcusu Altan Tanrıkulu, Trtspor'daki "Gündem Spor" programında ilginç bir iddia ortaya attı.
 
Trabzonsporlu Mehmet Ekici'nin kendini geliştirmeye açık bir oyuncu olduğunu söyleyen Altan Tanrıkulu "Mehmet Ekici disiplinli bir ortamda büyüdü. Çalışmayanın zor yer bulacağı bir ortamda büyüdü. Salih Uçan örneğin Mehmet'ten daha yetenekli ama çok çalışmıyor." dedi.
 
"CANER TRABZON'A GİDEBİLİR"
 
Trabzonspor'da yaşanan teknik direktör değişimiyle ilgili olarak Tanrıkulu "Doğru bir zamanda doğru bir hoca ile anlaştılar. Camiayı ve Türkiye'yi iyi tanıyor. Dikine futbol oynatmayı seven bir hoca. Trabzon halkına hitap eden bir futbol olacaktır. Bu bir tüyo değil ama gelecek yıl Caner Erkin'i Trabzonspor'da görebiliriz. Duyum değil sadece Caner Erkin'i Trabzonspor'da görürseniz şaşırmayın" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler