İddaa'ya en iyi teklifi kim verdi

Danıştay tarafından ilki iptal edilen İddaa ihalesi için Spor Toto Teşkilatı ikinci kez ihaleye çıktı. Teklif veren üç grubun zarfları açıldı. İlk turda en iyi teklifi Lottomatica-Snai SPA-Doğan Yayın Holding konsorsiyumu verdi. İddia ihalesine 3 şirket t

İddaa'ya en iyi teklifi kim verdi
Danıştay tarafından ilki iptal edilen İddaa ihalesi için Spor Toto Teşkilatı ikinci kez ihaleye çıktı. Teklif veren üç grubun zarfları açıldı. İlk turda en iyi teklifi Lottomatica-Snai SPA-Doğan Yayın Holding konsorsiyumu verdi.

İddia ihalesine 3 şirket teklif verdi. En düşük oranı öneren şirketin kazanacağı ihalede Doğan Yayın Holding yüzde 6.1, İnteltek yüzde 11.3, Lotus ise yüzde 10 teklif verdi.

Zarfların açılmasının ardından şirketlere kendi iç görüşmelerini yapabilmeleri için yarım saatlik süre tanındı.

Doğan Yayın Holding (DYH), İddaa İhalesi'ne Lottomatica Videolot Gestione S.P.A. ve Snai S.P.A. ile birlikte ortak konsorsiyum oluşturarak teklif verdi. Konsorsiyum hasılattan yüzde 6.1 pay almayı önerdi.

Çukurova Grubu'nun ortak olduğu İnteltek yüzde 11.3 öneririrken, Lotus-Landbroke konsorsiyumu da yüzde 10 önerdi.

İşte ihaleye teklif veren 4 firma;
- Meteksan Sistem ve Bilgisayar Teknolojileri A.Ş
- Doğan Yayın Holding A.Ş-Snai S.P.A-Lottomatica Videolot S.P.A ortak girişim grubu,
- İnteltek İnternet Teknoloji Yatırım ve Danışmanlık Ticaret A.Ş., (Çukurova Grubu)


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor