İbrahimoviç'ten kardeşine son görev

Paris Saint Germain'in dünya ünlü golcü futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, hayatını kaybeden kardeşinin cenaze törenine katıldı.Fransa Ligi takılarından Paris Saint Germain'in Bosna hersek asıllı İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic, uzun süredir hasta olan ve

İbrahimoviç'ten kardeşine son görev

Paris Saint Germain'in dünya ünlü golcü futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, hayatını kaybeden kardeşinin cenaze törenine katıldı.

Fransa Ligi takılarından Paris Saint Germain'in Bosna hersek asıllı İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic, uzun süredir hasta olan ve hayatını kaybeden erkek kardeşinin cenaze törenine katıldı.

Ailesiyle birlikte İsveç'e giden Ibrahimovic, cenaze töreninde oldukça zor ve duygusal anlar yaşandı. Kardeşinin cenaze namazı ve defin işlemleri sırasında oldukça üzgün olduğu görülen Ibrahimovic'in tören sırasında çekilen fotoğraflarının sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Yıldız golcünün zor günler geçirmesi hayranlarını da üzdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor