İbrahimovic bombayı patlattı!

Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde basın toplantısı düzenleyen, İsveç Milli Takım'ının kaptanı Zlatan İbrahimoviç "İsveç liginde oynamak için fazlasıyla iyiyim" diye konuştu.   Bugün İsveç'in Bastad kentinde gerçekleşen basın toplantısında en çok merak e

İbrahimovic bombayı patlattı!
Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde basın toplantısı düzenleyen, İsveç Milli Takım'ının kaptanı Zlatan İbrahimoviç "İsveç liginde oynamak için fazlasıyla iyiyim" diye konuştu.
 
Bugün İsveç'in Bastad kentinde gerçekleşen basın toplantısında en çok merak edilen konu bu yıl Paris Saint-Germain futbol kulübü ile sözleşmesi biten Zlatan İbrahimoviç'in gelecek sezon hangi takımda oynayacağı idi.
 
"YAZDIĞINIZ HİKAYELERDEN YORULDUĞUMDA HANGİ TAKIMA GİDECEĞİMİ SİZE SÖYLERİM"
 
Son zamanlarda İngiliz Manchester United takımı ile anlaştığı söylentileri çıkan Zlatan bu konu ile ilgili soruları "Siz hikayelerinizi yazmaya devam edin ki biraz keyifleneyim. Zira kimin en güzel hikayeyi yazacağını görmek istiyorum. Bu hikayelerden yorulduğumda hangi takıma gideceğimi size söylerim" diye yanıtladı.
 
"TANRIM KÖTÜ BİR ŞEY OLMASIN"
 
Bu yıl Fransa'da yapılacak Avrupa Kupası Şampiyonası'ndaki güvenlik önlemleri sorularını ise "Paris'teki trajik olaylardan sonra güvenlik önlemleri çok arttırıldı. Sokaklarda askerleri görüyorsunuz. Tanrım kötü bir şey olmasın. İnsanların futbol keyfi yaşamasına müsaade et. Umarım her şey çok keyifli olur" diye yanıtladı.
 
"KESİNLİKLE KORKMUYORUM"
 
Kendisinin korkup korkmadığı sorusunu ise Zlatan "Buraya gelirken bir şey olabilirdi. Her şeyi olduğu gibi kabul ediyorum. Carpe diem. (günü yaşayın). İnsan sadece bir kere yaşıyor. İnsan hayatını yaşamalı, her şey bitmeden yaşamdan keyif almaya bakmalı. Kesinlikle korkmuyorum" diye yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor