İbrahima Yattara memnun etti

Lige kötü bir giriş yapmasına rağmen son haftalardaki formuyla beğeni toplayan İbrahima Yattara'nın Antalya'daki performansı da teknik heyeti memnun ediyor. Çalışmalara sorunsuz, zamanında katılan ve takımın neşe kaynağı olmaya devam eden Gineli, Yanal'ın

İbrahima Yattara memnun etti

Lige kötü bir giriş yapmasına rağmen son haftalardaki formuyla beğeni toplayan İbrahima Yattara'nın Antalya'daki performansı da teknik heyeti memnun ediyor. Çalışmalara sorunsuz, zamanında katılan ve takımın neşe kaynağı olmaya devam eden Gineli, Yanal'ın vazgeçilmezi olacağını gösterdi.

Trabzonspor'un şampiyonluk mücadelesi veriyor olmasının kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Yattara, “Heyecanlıyız, iddialıyız. İyi bir kadromuz ve ortamımız var. Bu iki önemli artı bizi en az rakiplerimiz kadar ön plana çıkaracaktır. Taraftarımızın da desteğini hesaba katarsak bu yıl rüyalar gerçek olabilir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler