İbrahim Yazıcı tutuklandı!

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı dahil 4 kişi tutuklandı

İbrahim Yazıcı tutuklandı!

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı dahil 4 kişi tutuklandı Bursa'daki operasyon kapsamında mahkemeye sevk edilen Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Osman Çelik, Haluk Özkıyıcı ve Osman Nuri Biçer tutuklandı

Bursaspor yönetiminin usulsüzlük yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan kulüp başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile Devlet Bakanı Faruk Çelik'in kardeşi eski yöneticilerden Osman Çelik'in de bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Mahkemede yaklaşık bir saat ifade veren zanlılardan kulüp başkanı İbrahim Yazıcı, 2. başkan Haluk Özkıyıcı, eski yöneticilerden Osman Çelik ve kulüp genel müdürü Osman Nuri Biçer 'Zimmet', 'Görevi kötüye kullanmak', 'Nitelikli dolandırıcılık', 'Evrakta sahtecilik' ve 'Suç işlemek için örgüt kurmak' suçlarından tutuklandılar. Zanlılardan Sema Çavuşoğlu, Hasan Saltan ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Mahkemeye daha sonra sevk edilen yönetim kurulu üyesi Öztürk Yazcı'nın savcılıkta sorgulaması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler