İbrahim Üzülmez: Çok eksiğimiz vardı ama...

Trabzonspor'un 3-1 mağlup olduğu Gençlerbirliği'nin teknik direktörü İbrahim Üzülmez maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.   Üzülmez şöyle konuştu;   Açıkçası maçtan önce 5-6 oyuncum eksikti ve zor maç olacağını düşündüm. Kazanmamız gereken maçı erke

İbrahim Üzülmez: Çok eksiğimiz vardı ama...
Trabzonspor'un 3-1 mağlup olduğu Gençlerbirliği'nin teknik direktörü İbrahim Üzülmez maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.
 
Üzülmez şöyle konuştu;
 
Açıkçası maçtan önce 5-6 oyuncum eksikti ve zor maç olacağını düşündüm. Kazanmamız gereken maçı erken bulduğumuz golle kazandık. Çok çalıştık. Emek harcadık bir anda 9. Sıraya yükseldik. Mücadele olarak iyiydik. Oynamaya çalışıyoruz. Trabzonspor erken gelen golden sonra moral bozukluğu yaşadı. Umarım daha iyi oluruz. Benim tercihim Gençlerbirliği’nde devam etmekten yana. Başkanımız sezon sonu bu işleri konuşmak istedi. Sezon sonuna kadar en iyisini yapmaya çalışacağım. 5 hafta boyunca en iyisini ortaya koymak istiyorum. Olursa burada devam etmek istiyorum olmazsa yolumuza bakacağız. Bizim bir atasözümüz vardır. Yiğidi öldür hakkını ver.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler