İbrahim Usta açıklama yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta, Beşiktaş Trabzonspor maçı ile ilgili açıklama yaptı. İşte İbrahim Usta'nın yaptığı açıklama: "Beşiktaş Kulübünün genç oyuncu bulundurma kuralını ihlaliyle ilgili konunun bugün geldiğ

İbrahim Usta açıklama yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta, Beşiktaş Trabzonspor maçı ile ilgili açıklama yaptı.

 

İşte İbrahim Usta'nın yaptığı açıklama:

 

"Beşiktaş Kulübünün genç oyuncu bulundurma kuralını ihlaliyle ilgili konunun bugün geldiği nokta herkesçe malumdur.

 

Olay tarihinde ben TFF yönetim kurulu üyesi idim. Bu tür bir olayın yönetim kuruluna sunulması görevi de TFF Genel sekreterindedir. Bugün TFF başkan vekili olayın sayın Lütfi, Arıboğan olay tarihinde genel sekreteri idi. Yani yönetim kurulu üyesi sıfatınım gereği bana bu konuyu rapor etmesi gereken kişi sayın Arıboğan'dı.

 

O gün beni bilgilendirme görevini yerine getirmeyen sayın Arıboğan bugün “Görevin gereğini yapmamak ve gecikme göstermek” iddiasıyla hakkımda suç duyurusunda bulunanların arasındadır. Sayın Arıboğan'ın görevi gereği gibi yaptığı ve gecikme göstermediği' hususu bizlerin suçlanmasından önce açıklığa kavuşturulması gereken zorunlu bir noktadır. Hiç kimse yapmadığı görevleri bizim üzerimize yüklemeye kalkmasın. Bize bilgi verilmezse nereden ihlalin olduğunu bilebiliriz ki? Dün görevini kötüye kullanalar bugün bizim hakkımızda suç duyurusunda bulunma cesaretini içlerine sindirebiliyorlar mı? Özellikle ben İbrahim Usta olarak böyle bir durumdan haberdar olsam bunun arkasını bırakır mıyım bu mümkün mü? Kim bu işlerin içinde ise mutlaka açığa çıkarılacaktır. Spor kamuoyunun herkesi tanıması açısından şarttı.

 

Bence, gerçekten görevini gereği gibi yerine getirmeyen bugünün asbaşkan sayın Arıboğan'dır. Bu sebeple kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Konu tarafıma bildirilmiş olsaydı gereğinin yapılması için tereddüt etmeyecek olduğumun bir kez daha bilinmesi dileğiyle spor kamuoyuna saygılarımı arz ederim"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor