İbrahim Üçüncü idmanda

Trabzonspor'da Katar'a gidemeyen Yattara bu akşam Bordo mavili ekibin saat 20:00 da yaptığı antrenmana katılıyor   Trabzonspor'da katar'ın Al Saad takımına transfer olacağı için takımdan ayrı olarak çalışan Yattara bu akşam takımla birlikte çalışmaya katı

İbrahim Üçüncü idmanda

Trabzonspor'da Katar'a gidemeyen Yattara bu akşam Bordo mavili ekibin saat 20:00 da yaptığı antrenmana katılıyor

 

 

 Trabzonspor'da katar'ın Al Saad takımına transfer olacağı için takımdan ayrı olarak çalışan Yattara bu akşam takımla birlikte çalışmaya katıldı.

 

Katar kulübünün parayı mesai saati bitimine kadar yatırmaması nedeniyle transferi şimdilik gerçekleşmeyen Gineli futbolcu apar topar tesislere çağrıldı.

 

Katar kulübüne transferi nedeniyle takımdan ayrı olarak çalışmalarını Haluk Ulusoy tesislerinde sürdüren Yattara, Katar kulübünün parayı yatırmaması üzerine yönetim tarafından takımla birlikte çalışması için Mehmet Ali Yılmaz tesislerine çağrıldı.

 

Takımın soyunma odasına gelen Yattara'nın neşesinin yerinde olduğu öğrenilirken soyunma odasında futbolculara “ben yeni transfer İbrahim Üçüncü “ esprisi yapması kahkahalara neden oldu.

 

Yanal bu futbolcuya antremana katılacaksın talimatı verirken Yattara'yı takım arkadaşları da sıcak bir şekilde karşıladı .

 

Takımla çalışmalara başlayan İbrahima Yattara bir süredir takımdan ayrı ve idmansız olduğu için bu akşamki antremanını salonda yapıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor