İbrahim Hacıosmanoğlu'na ağır sözler

Trab­zons­po­r’­un iç ba­rı­şa ve bir­li­ğe ih­ti­ya­cı ol­du­ğu­nu be­lir­ten Sebahattin Ça­kı­roğ­lu, “Bu amaç­la gel­miş­tik ama ar­ka­daş­la­rı­mız bö­len bir ekip ol­du. Aci­len ge­nel ku­ru­la gi­dil­me­li. Yö­ne­tim, en azın­dan bu ba­si­re­ti gös­

İbrahim Hacıosmanoğlu'na ağır sözler
Trab­zons­po­r’­un iç ba­rı­şa ve bir­li­ğe ih­ti­ya­cı ol­du­ğu­nu be­lir­ten Sebahattin Ça­kı­roğ­lu, “Bu amaç­la gel­miş­tik ama ar­ka­daş­la­rı­mız bö­len bir ekip ol­du. Aci­len ge­nel ku­ru­la gi­dil­me­li. Yö­ne­tim, en azın­dan bu ba­si­re­ti gös­ter­me­li, en azın­dan bir de­fa doğ­ru­yu yap­ma­lı­” de­di. Baş­kan Ha­cı­os­ma­noğ­lu­’na da ses­le­nen Ça­kı­roğ­lu, “Ken­di­si­ne gü­ve­ni­yor­sa ge­nel ku­ru­la gi­der. Bu yö­ne­tim ta­ra­fın­dan Trab­zons­po­r’­un onu­ru, gu­ru­ru her şe­yi kı­rıl­mış­tır. Ha­cı­os­ma­noğ­lu se­çi­me gir­sin 150 oy bi­le ala­maz. Ar edi­yor­sa se­çi­me de gir­me­z” di­ye ko­nuş­tu.İbrahim Ha­cı­os­ma­noğ­lu,ge­nel ku­rul­da 4 bin 236 üye­nin bin 571’i­nin oyu­nu al­mış­tı.
 
‘Kümeye gitmek demektir’
 
Ol­ca­n’­ın ge­ri­de ka­lan se­zon­da ta­kı­mı ayak­ta tu­tan isim­ler­den bi­ri ol­du­ğu­nu be­lir­ten Ça­kı­roğ­lu, “T­rab­zon, Ol­ca­n’­ın ye­ri­ni 15 mil­yon eu­ro­luk bir adam­la bi­le dol­du­ra­maz. Ni­ye küs­tü­rül­dü bil­mi­yo­rum ama an­laş­ma sağ­lan­ma­lı. Şim­di­ye ka­dar bu iş bit­me­liy­di. Ol­can, Onur gi­bi isim­le­ri sat­mak de­mek Trab­zons­po­r’­a kü­me­ye git de­mek­ti­r” de­di. Ol­ca­n Adın’­la söz­leş­me im­za­la­na­ma­ma­sı­nı da de­ğer­len­di­ren Ça­kı­roğ­lu, “Za­fi­yet ola­rak de­ğer­len­dir­mek or­ta­da olan bir du­rum. Bo­zuk sa­at bi­le gün­de iki kez doğ­ru­yu gös­te­rir­ken bu ar­ka­daş­lar bir ke­re bi­le doğ­ru­yu gös­te­re­mi­yo­r” di­ye ko­nuş­tu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor