İbrahim Hacıosmanoğlu ifade verdi

Trabzonspor'un eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" sözlerine ilişkin ifade verdi. Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu İstanbul Cumhur

İbrahim Hacıosmanoğlu ifade verdi

Trabzonspor'un eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" sözlerine ilişkin ifade verdi.

Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında hakaret suçundan başlatılan soruşturma kapsamında dün Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Burada Cumhuriyet Savcısı Emin Aydinç'e ifade veren Hacısomanoğlu hakkındaki suçlamaları reddetti.

"MUSTAFA DENİZLİ BİLE SİLSİLE YOLU İLE BİR TAKIMIN KATLEDİLDİĞİNİ İLK KEZ GÖRDÜĞÜNÜ AÇIKLAMIŞTIR"

Trabzon'da oynanan Gaziantep maçının hakeminin haksız kararları ile 2-2 berabere bittiğini belirten Hacısomanoğlu'nun ifadesinde "Aslında bu yalnızca bu maça özgü bir şey değildi. Trabzonspor'a bir hafta önceki Konya ve Galatasaray maçlarında da haksızlık yapıldı. Trabzonspor 3 hafta üst üste kendi şehrinde hakem kararı ile maç kaybetti. Hatta teknik adam ve Türkiye'nin sayılı futbol otoriterlerinden biri olan Mustafa Denizli bile TV programında 50 yıldır spor camiası içerisinde bulunmasına rağmen silsile yolu ile bir takımın bu şekilde katledildiğini ilk kez gördüğünü açıklamıştır" söylediği belirtildi.

"ŞEHRİN İNSANIN ONURU İLE OYNANMIŞTI"

Gaziantep ile oynanan maça gidemediğini aktaran Hacıosmanoğlu'nun savcılıkta, "Maç günü İstanbul'daydım. Maçın ardından şehirde olaylar çıktı. O gece uçakla Trabzon'a gittim. Bütün olanlar benim ve Trabzonspor'un psikolojisini bozmuştu. Özellikle şehrin insanın onuru ile oynanmıştı. Havalimanında gazetecilere açıklama yaparken söylediğim sözler kesinlikle kadınları aşağılamak amacı ile söylemiş değilim" dediği aktarıldı.

"ORTAMIN ATMOSFERİ İLE TARAFTARA DUR MESAJI VERMEK ANLAMINDA BU ŞEKİLDE KONUŞTUM"

Söylediği sözlerden ötürü ertesi gün televizyonlara çıkarak kadınlardan özür dilediğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, ifadesinde "Trabzonspor'un uğradığı haksızlıklar sebebiyle verdiğim röportajda, bize bu komployu kuranlara bir mesaj vermek için söyledim. Ayrıca bu maçın ve sonrasındaki ortamın atmosferi ile taraftara dur mesajı vermek anlamında bu şekilde konuştum. Benim en kutsal varlığım rahmetli annemdir ve çocuklarımın annesi eşimdir. Ben kadınları aşağılamam. Hatta bu konuda ertesi gün televizyonlara çıkarak kadınlardan özür diledim. Sözlerim maksadını aşmış olabilir ama hakaret kastım yoktur. Tüm kadınlardan tekrar özür diliyorum" dediği ifade edildi. Hacıosmanoğlu ifade işleminin ardından adliyeden ayrıldı.

"HAKARET SUÇUNDAN DAVA AÇILMASINI İSTEMİŞTİ"

Trabzonspor-Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin dönemin Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" sözleri üzerine İstanbul Barosu avukatlarından Tuba Torun suç duyurusunda bulunmuştu. Avukat Torun, savcılığa verdiği suç duyurusu dilekçesinde İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında basın yayın yolu ile hakaret suçundan dava açılmasını talep etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler