İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu beraat etti

Haber61 – Haber Servisi – Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Başkanı İbrahin Hacıosmanoğlu’na açmış olduğu “tehdit” ve “Hakaret” davasında mahkeme  karar verdi. Hacıosmanoğlu, Yıldırım hakkında Bordo Mavili kulübün 68’nci Genel kurulunda  sarf

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu beraat etti

Haber61 – Haber Servisi – Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Başkanı İbrahin Hacıosmanoğlu’na açmış olduğu “tehdit” ve “Hakaret” davasında mahkeme  karar verdi. Hacıosmanoğlu, Yıldırım hakkında Bordo Mavili kulübün 68’nci Genel kurulunda  sarf ettiği kelimeler yüzünden dava açmıştı. Dava Trabzon 5’nci Asliye Ceza Mahkemesinde görülüyordu.

Yıldırım, Hacıosmanoğlu’nun  15 Aralık 2013’de  Genel kurul konuşmasında, ‘Karadeniz insanı asabidir, kader kurbanı olarak katil olabilir. Adalet Bakanlığı’na müracaat etse bu cezaları düşürün dese daha ahlaklıdır. Şikenin başı ve organizatörü Aziz Yıldırım’dır. Şike yoktur diye kim diyorsa namussuzun dik alasıdır’ Kelimelerine yer vermesi nedeni ile davacı olmuştu.

Fenerbahçe avukatlarının ilk şikayetleri üzerine İbrahim Hacıosmanoğlu iddiaları ret etmişti. Yıldırım'ın Avukatları konuşmaların haber çıktıları ve görüntülerini CD ile mahkemeye sunmuştu. Mahkeme dün vermiş olduğu karar ile birlikte İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında beraat kararı verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor