İbrahim Ege'ye rekor ceza

Ankaragücü Kulübü, Ankaraspor ile oynanan hazırlık maçında oyundan alındıktan sonra Teknik Direktör Hakan Kutlu'ya tepki gösteren İbrahim Ege'ye 50 bin YTL para cezası verdi. Ankaragücü'nün Ankaraspor ile oynadığı hazırlık maçında sert bir oyun ortaya koy

İbrahim Ege'ye rekor ceza
Ankaragücü Kulübü, Ankaraspor ile oynanan hazırlık maçında oyundan alındıktan sonra Teknik Direktör Hakan Kutlu'ya tepki gösteren İbrahim Ege'ye 50 bin YTL para cezası verdi.

Ankaragücü'nün Ankaraspor ile oynadığı hazırlık maçında sert bir oyun ortaya koyan ve kırmızı kart görmemesi için teknik direktörü Hakan Kutlu tarafından oyundan alınan İbrahim Ege, bu duruma sert tepki göstermişti. Dün kadro dışı bırakılan İbrahim Ege'ye kulüp tarafından 50 bin YTL para cezası kesildi. İbrahim Ege'nin kadroya yeniden alınıp alınmamasıyla ilgili kararın ise Teknik Direktör Hakan Kutlu'ya bırakıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler