İBB'ye geçiş yok!

Bordo-mavili takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağı galibiyetle şampiyonluk hesaplarını son haftaya taşımayı hedefliyor. Spor Toto Süper Ligin 33.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çıkacak

İBB'ye geçiş yok!

Bordo-mavili takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağı galibiyetle şampiyonluk hesaplarını son haftaya taşımayı hedefliyor.

 

Spor Toto Süper Ligin 33.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çıkacak olan bordo -mavili takımı taraftarı önünde sezonun son maçını oynayacak. Şampiyonluk hesaplarını rakibi karşısında alacağı galibiyetle gelecek haftaya taşımanın planlarını yapan Karadeniz ekibi taraftarı ile birlikte sezon şölen havasında kapatacak. Aynı puanlı Fenerbahçe'nin gerisinden yarışı takip eden bordo-mavili takım geçen hafta olduğu gibi bu haftada rakibinin puan kaybetmesini

bekleyecek.

 

Trabzonspor bu sezon evinde oynadığı 16 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Attığı 35 gole karşılık kalesinde ise 11 gol gördü. Ligde topladığı 76 puanın 37'ni evinde oynadığı maçlarda elde etti.

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor evinde oynadığı maçlarda tek yenilgisini ligin 5.haftasında Manisaspor karşısında 3-1'lık skor ile aldı.

 

EVİNDE İSTANBUL'UN 3 BÜYÜĞÜNE KARŞI KAYBETMEDİ

 

Trabzonspor evinde İstanbul'un 3 büyüğüne karşı oynadığı maçları kaybetmedi. Bordo-mavili ekip 2.hafta Fenerbahçe'yi 3-2, 7.hafta da Beşiktaş'ı 1-0 ve 11.hafta da Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek taraftarına büyük bir mutluluk yaşattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor