İBB kazandı, zirveye yerleşti

PTT 1. Lig 31. hafta mücadelesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Tavşanlı Linyitspor karşı karşıya geldi. Mücadeleden galip ayrılan taraf 3-1'lık skorla ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan ve

İBB kazandı, zirveye yerleşti
PTT 1. Lig 31. hafta mücadelesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Tavşanlı Linyitspor karşı karşıya geldi. Mücadeleden galip ayrılan taraf 3-1'lık skorla ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu.
 
Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan hakem Yunus Yıldırım'ın yönettiği mücadele karşılıklı ataklarla başladı. 5. dakikada Edin Visca'nın golüyle öne geçen taraf ev sahibi taraf oldu. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.
 
İkinci yarıya daha hızlı başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 49. dakikada Doka'nın attığı şık golle skoru 2-0'a getirdi. 55. dakikada bu sefer sahneye Mehmet Batdal çıktı. Attığı golle farkı 3'e çıkararak farkı açmış oldu. Maçın son 5 dakikasına girilirken Agbetu takımı adına ilk golü kaydetti ve skoru 3-1'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca İstanbul Büyükşehir Belediyespor sahadan 3-1'lık galibiyetle ayrıldı.
 
Bu galibiyetin ardından puanını 60'a yükselterek zirveye çıkarken, Tavşanlı Linyitspor ise 28 puanda kalarak ligin alt sıralarından kurtulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler