İBB Hocası Avcı isyanlarda

Avcı, maçı 3 etaplı olarak değerlendirmek gerektiğini belirterek, ''İlk yarı 4-5 pozisyon bulan ve rakibine az pozisyon veren bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor vardı. Oyunu dengede götüren bir ekiptik. Trabzonspor gibi etkili ayakları olan takımlara ka

İBB Hocası Avcı isyanlarda

Avcı, maçı 3 etaplı olarak değerlendirmek gerektiğini belirterek, ''İlk yarı 4-5 pozisyon bulan ve rakibine az pozisyon veren bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor vardı. Oyunu dengede götüren bir ekiptik. Trabzonspor gibi etkili ayakları olan takımlara karşı bulduğunuz pozisyonları değerlendiremezseniz, rakibiniz atar. 4-0'lık skorun bu oyunun karşılığı olmadığını düşünüyorum. Ama 4-0 mağlup olduk'' dedi.

Abdullah Avcı, 75 dakika boyunca oyunu dengede götürdüklerini ifade ederek, şunları söyledi:

''Sonraki oyunumuzdan dolayı üzgünüz. Oyun disiplininden koptuk. İbrahim Akın ve Erman buldukları pozisyonları değerlendirse belki de oyun bizim lehimize dönebilirdi. İbrahim Akın bizim için önemli oyuncu ama onu tamamlayan futbolcular var. 75 dakika itibariyle iyi oynadık. Ondan sonra iyi oynamadık. Trabzonspor'dan daha fazla pozisyona girdik, daha az pozisyon verdik.''

 Teknik direktör Avcı, takımın iyilerinden Tjikuzu'yu oyundan alması konusundaki soruyu ise ''1-0 gerideyken hücuma dönük hamleler yapmamız gerekiyordu. Ancak bu değişiklik karşılığını vermedi'' diye yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler