Huzurlarınızda yeni Gökdeniz

Gençler büyülüyor, forma istiyor. Bu durum yıldız adaylarına büyük özen gösteren Yanal´ı mest ediyor, özellikle 3 isim kadroya göz kırpıyor.Rekabet tavan yapıyorAntalya kampında yoluna sorunsuz devam eden Trabzonspor, adeta ikinci yarıda da zirveden kopma

Huzurlarınızda yeni Gökdeniz

Gençler büyülüyor, forma istiyor. Bu durum yıldız adaylarına büyük özen gösteren Yanal´ı mest ediyor, özellikle 3 isim kadroya göz kırpıyor.

Rekabet tavan yapıyor

Antalya kampında yoluna sorunsuz devam eden Trabzonspor, adeta ikinci yarıda da zirveden kopmayacağını kanıtlıyor. Teknik direktör Ersun Yanal her fırsatta oyuncuların birbiriyle uyum ve diyaloğuna dikkat çekerken, kampa davet ettiği genç yeteneklerin performansıyla da mest olmuş durumda. PAF takımdan katılımların ve yedek bekleyenlerin Güney'deki istekli tutumu ekip içindeki rekabet ortamının gelecek adına pozitif sinyalleri olarak algılandı.

Örnek isim Barış Memiş

Bordo-Mavililer'in hocası Ersun Yanal, her ne kadar tüm oyuncularından memnun olduğunu belirtip, ayrım yapamayacağını söylese de bazı isimlerin sivrildiği dikkatlerden kaçmıyor. Bu futbolcuların başında ise Barış Memiş geliyor. Ligin son haftalarında forma giydiği maçlara büyük hareket getiren 61 numaranın sahibi, bundan sonraki süreçte de ilk 11'i zorlayacağını gösteriyor. Kampa A Takım oyuncularından 2 gün erken giden Barış, yaşıtları için de iyi bir örnek durumunda.

Huzurlarınızda yeni Gökdeniz

Yanal'a 'Hazırım' mesajı verenlerden biri de Göksu... PAF Takım'ın yıldızı olan ve ligde gol krallığını elinde bulunduran 18 yaşındaki futbolcu, stiliyle Gökdeniz Karadeniz'in veliahtı olarak lanse ediliyor. Faty Papy de kısa sürede göze girmeyi başardı, uyum sürecini aştı. Yanal onun için, “Tekniği son derece iyi. Ancak güçlenmesi lazım” diyor. Bu üçlüyü ise kaleci Zeki ve PAF'tan Mehmet ile Yasin zorluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor