Hüsnü Özkara: "Telafi edeceğiz"

PTT 1. Lig'in 27. haftasında sahasında Multigroup Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hüsnü Özkara, kalan maçlardan alacakları puanlarla bu mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyledi.    1461 Trabzon'un yeni teknik direktörü H

Hüsnü Özkara: "Telafi edeceğiz"
PTT 1. Lig'in 27. haftasında sahasında Multigroup Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hüsnü Özkara, kalan maçlardan alacakları puanlarla bu mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyledi. 
 
1461 Trabzon'un yeni teknik direktörü Hüsnü Özkara, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, galibiyete inandıklarını ancak bunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Özkara, "İlk yarıya iyi başladık ancak çok erken tesadüfi bir gol yedik. Genellikle bu tipte golleri sık sık yiyoruz. Ama ilk yarıya baktığımızda rakip takımın bir üstünlüğü yoktu. İkinci yarının başında da yediğimiz olağanüstü gol nedeniyle moralimiz bozuldu. Ancak bunu bir kenara bırakarak rakip sahada üstünlük kurduk. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremediğimiz için gol de bulamadık. Ligde kalan maçlardan alacağımız puanlarla bu mağlubiyetleri telafi etmek istiyoruz" dedi.
 
KALPAR: "DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ"
 
PTT 1. Lig'in 27. haftasında deplasmanda 1461 Trabzon'u 2-1 mağlup eden Multigroup Alanyaspor'da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, maçın iki takım açısından çok değerli olduğunu söyledi. 

Üst sıralara daha da yaklaşmak için maçı kazanmayı çok istediklerini belirten Kalpar, "1461 Trabzon alt sıralardan kurtulmak, biz ise üst sıraları yakalamak için mücadele ettik. O açıdan çok acil iki takımın da puana ihtiyacı vardı. Biz kazandığımız için mutluyuz. Bizim açımızdan bu üç puan çok değerli. İkinci yarının başında attığımız gol de çok güzeldi. İki takım da kazanmak için mücadele etti. İki takım oyuncularını da kutluyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki maçları da kazanarak üst sıralara yaklaşma konusunda daha iyi yerlere geleceğiz" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor