Hüsnü Özkara: “Burası benim yuvam“

1461 Trabzon’un yeni Teknik Direktörü Hüsnü Özkara haber61’e açıklamalarda bulundu

Hüsnü Özkara: “Burası benim yuvam“
1461 Trabzon’un yeni Teknik Direktörü Hüsnü Özkara haber61’e açıklamalarda bulundu.

Özkara yuvasına geldiğini belirterek, “Burası bizim yuvamız. Yuvamızda olduğumuz için son derece mutluyuz. Trabzon’da hedefler bitmez. Bu bir proje takımı. Esas hedefimiz bu takımın projenin kelime manasına uygun işler yapabilmek. Bildiğiniz gibi zor bir süreçten geçiyoruz. BU süreçte bütün Trabzonluları yanımızda görmek istiyoruz. Bizim asın amacımız A takıma oyuncu vermek. Hem yarışıp hem üreten olmak istiyoruz. Biz bu oyuncu kadrosuyla bu durumun üstesinden geleceğiz.  Önümüzde çok ciddi bir Alanya maçı var. Tek bir düşüncemiz var o maçı almak. Ligde herkes, her takımı her yerde yenebilecek pozisyonda, böyle bir lig. Biz zor durumda olduğumuz gibi rakiplerimizde zor durumda. Biz kendimize bakıyoruz. Tek düşüncemiz Alanyaspor maçını almak, inşallah da başarırız” dedi.

Özkara, 1461 Trabzon’un teknik direktörlük teklifi geldiğinde neler düşündüğü ile ilgili olarak, “Bura memleketim benim. Ben Trabzonspor’un altyapısından yetiştim. 5 Lig şampiyonluğum, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 Başbakanlık Kıbrıs Barış Kupası’nı kazanan kadroda yer aldım. Beni 82’de Ankaragücü’ne satıp o parayla bu arsanın yerini aldılar.  Biz Trabzonspor’un evinin yanında doğduk. Gözümüzü bordo maviyle açtık, son derece mutlu olduk. İnşallah bu mutluluğumuz takımımızı arzu ettiğimiz yere getirerek taçlanır” ifadelerini kullandı.

Sadi Tekelioğlu ile çalışacakları konusunda “Sadi Hoca benim çocukluk arkadaşım” diyen Hüsnü Özkara, “Aynı mahallenin çocuklarıyız. Altyapıya beraber yazıldık. A Takıma beraber geçtik. O erken yaşta teknik direktörlüğe soyundu ve çok başarılı bir antrenörlük hayatı var. Trabzonspor’a birçok oyuncu kazandırdı. Hala kazandırmaya devam ediyor. Sadi hoca ile birlikte Sportif direktör olarak el ele verip bu işin üstesinden gelmek istiyoruz. Son derece mutluyuz beraber çalıştığımız için” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor