Hüseyin tamam peki Serkan!

Sıkıntı yok gibiTrabzonspor Yönetimi, kısa bir süre önce sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla masaya oturma kararı almıştı. Bu paralelde de gözler takımın iki deneyimli ismi Hüseyin Çimşir ve Serkan Balcı'ya çevrilmişti. İdarecilerin görüşmeler sı

Hüseyin tamam peki Serkan!

Sıkıntı yok gibi

Trabzonspor Yönetimi, kısa bir süre önce sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla masaya oturma kararı almıştı. Bu paralelde de gözler takımın iki deneyimli ismi Hüseyin Çimşir ve Serkan Balcı'ya çevrilmişti. İdarecilerin görüşmeler sırasında hayli terlemesi beklenirken, kaptan Hüseyin cephesinde yaşanan bir gelişme yüzlerin gülmesine yol açtı.

Serkan da mutlu

Deneyimli futbolcunun, “Ben Trabzonlu ve Trabzonsporluyum. Kendimi en iyi hissedeceğim kulüpte oynuyorum. Sözleşmenin tarihinin bitmesi demek mukavelenin bitmesi demek değildir” mesajı konunun kısa sürede çözüleceğini gösterdi. Serkan Balcı'nın da Trabzon'da mutlu olduğu ve Yanal ile diyaloglarının kalma tercihini güçlendirdiği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor