Hüseyin Örs: Hekimoğlu Trabzon yarı finale çıkacak

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ten Hekimoğlu Trabzon maçı sonrası açıklamalar.

Hüseyin Örs: Hekimoğlu Trabzon yarı finale çıkacak

Trabzon’un 2. Ligdeki başarılı temsilcisi Hekimoğlu Trabzon, 2. Olarak bitirdiği lig sonrası Play-off mücadelelerine katılmaya hak kazanmıştı. Çeyrek finalde 24 Erzincanspor ile eşleşen Trabzon ekibi deplasmanda çıktığı ilk maçta sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Yarı final şansını zora sokan Hekimoğlu Trabzon, 54. dakikada Batuhan ve 70. dakikada Sabrican'ın gollerine engel olamadı.

Hekimoğlu Trabzon’a destek vermek için staddaki yerini alan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs “Bayram arifesinde bayrama bu açıdan bakınca iyi girmedik. İkinci maç Trabzon’da Pazar günü oynanacak. Bu işi göreceğimizi, yarı finale çıkacağımıza inanıyorum. Bugün bizim için biraz şaşkınlık oldu. Buradan bir galibiyetle ayrılabileceğimizi düşünüyorduk. Bu futbol önemli olan maçın dostluk havasında geçmesiydi. Burada ki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi, kulübümüzü en iyi şekilde ağırladılar misafir ettiler. İki şehrin dayanışması dostluğu vardır. İnşallah Trabzon’daki rövanşta farkı telafi ederek yola devam ederiz. Başta başkan Hekimoğlu olmak üzere yönetime futbolculara teknik ekibe başarılar diliyorum. Ben de Trabzon çocuğuyum. Trabzon takımları Yomraspor ve Ofspor talihsiz bir şekilde play-offlarda takılmıştı. Buraya gelip arkadaşlarımızı yalnız bırakmamak istedim. İnşallah Pazar günü turu geçen taraf oluruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor