Hüseyin: GS maçında sahadayım

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi sakatlığı devam eden kaptan Hüseyin, İstanbul'da oynanacak olan derbi maçta sahada olmayı çok istediği söyledi. Hüseyin, sakatlığının bir an önce geçmesi için yoğun şekilde çalıştığını belirterek, "Bu önemli maçta ta

Hüseyin: GS maçında sahadayım

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi sakatlığı devam eden kaptan Hüseyin, İstanbul'da oynanacak olan derbi maçta sahada olmayı çok istediği söyledi.

Hüseyin, sakatlığının bir an önce geçmesi için yoğun şekilde çalıştığını belirterek, "Bu önemli maçta takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. Şu anda ligde bulunduğumuz konum itibariyle oraya galibiyet parolası ile gideceğiz. İstanbul'daki taraftarlarımızın desteği ile de bunu başaracağımıza inanıyorum. Eğer sakatlığım tam olarak geçerse, hocam da bana şans verirse o maçta oynamayı çok istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler