Hüseyin Çimşir AEK yolunda

Yunansistan'ın AEK Kulübü Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir'e talip oldu. Yunanistan'ın AEK Kulübü Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir'i transfer etmek için girişimlere başladı. Yunanistanlı menejer Hostans ile Mustafa Söğüt, Hüseyin Çimşir'in trans

Hüseyin Çimşir AEK yolunda

Yunansistan'ın AEK Kulübü Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir'e talip oldu.

Yunanistan'ın AEK Kulübü Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir'i transfer etmek için girişimlere başladı.

Yunanistanlı menejer Hostans ile Mustafa Söğüt, Hüseyin Çimşir'in transferi için Trabzon'a geldiler. Hüseyin Çimşir'in transferi için Trabzonspor yöneticileri ile masaya oturulacak.

Trabzonspor Kulübü asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bu konuyla ilgili olarak, AEK kulübünden teklif almadıklarını belirterek, "Ama Yunnaistan'da Hüseyin'in transferi ile ilgili Trabzon'a menajerlerin geldiğini biliyoruz. Fenerbahçe maçını izleyecekler, maç sonrası kendileriyle bir görüşme yapabiliriz" dedi.

Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler