Hüseyin Bursa'dan ayrıldı!

Süper Toto Süper Lig'inde 3 olarak UEFA Avrupa Lig'i Kupası'nda mücadele etme hakkı kazanan Bursaspor 5 futbolcu ile yollarını ayırdı.Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursa'da yayın yapan özel bir televizyonun programına katılarak takım ile ilg

Hüseyin Bursa'dan ayrıldı!

Süper Toto Süper Lig'inde 3 olarak UEFA Avrupa Lig'i Kupası'nda mücadele etme hakkı kazanan Bursaspor 5 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursa'da yayın yapan özel bir televizyonun programına katılarak takım ile ilgili açıklama yaptı. Sağlam, Ivankov, Ali Tandoğan, Mustafa Keçeli, Hüseyin Cimşir ve Ivan Ergiç ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Altidore'un durumunun bir hafta içinde netlik kazanacağını belirten Sağlam, Insua, Stepanov ve Svensson'un takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Kirita'ya olumlu baktıklarını dile getiren Sağlam, Halil Altıntop ile ilgilendiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler