Hürriyet iş başında....

HABER61.NET-SPOR SERVİS 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi’nin Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "Aziz bey vicdanınız rahat mı, şike yapmaya utanmadınız?" şeklinde soru sormasının ardından yumruklu s

Hürriyet iş başında....

HABER61.NET-SPOR SERVİS

 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi’nin Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "Aziz bey vicdanınız rahat mı, şike yapmaya utanmadınız?" şeklinde soru sormasının ardından yumruklu saldırıya uğraması gündeme bomba gibi düştü.

Bu saldırı sonrası Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Trabzonspor kongre delegesi İbrahim Tüfekçi’nin Aziz Yıldırım’a sorduğu soruların makul ve anlaşılır olduğunu belirterek, “Bu sorulara bir başkan ağırlığında cevap vermek gerekirdi. Bir başkanın bu tür görüntülerle karşı karşıya kalmasını tasvip etmeyiz. Ancak başkanlar her türlü sorularla karşılaşır. Bunun cevabı küfür ve saldırganlık olamaz” demişti.

Fakat İstanbul’un şikeci medyası yine sözleri çarpıttı.

Şikeden hükümlü Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile röportaj yapan hürriyet “Pası attım golü çak” misali şu soruyu sordu, “Trabzonspor ile önümüzdeki hafta deplasmanda karşı karşıya geleceksiniz. Maç yine gergin geçebilir. Hacıosmanoğlu’nun sizin bir Trabzonspor taraftarı ile yaptığınız tartışmaya yönelik, sizi savunan sözleri var. Bu tür demeçler gerginliği azaltır mı?”

 

Bu soruya Yıldırım şu cevabı verdi;


O bunu demiş, şu bunu demiş hiç önemli değil. Önemli olan hepimizin samimi olması. Ne kadar samimiyiz. Buna bakmak lazım. 3 Temmuz süreciyle ilgili yeniden bir yargılama yapılacak. Bizimle ilgili bu yargılama daha bitmedi. Ama sadece biz değil, geçmişe yönelik herkes yargılanmalı. Bizden çok daha ağır suçlamalar ile karşı karşıya olanlar, hiçbir ceza görmedi, almadı. Herkesin yaptığı yanına kar kaldı. Adaleti böyle sağlayamazsınız. Adaletin sağlanması için herkes o mahkemeye gelecek. Eteğindeki taşları ortaya dökecek. Adalet sağlandıktan sonra da dost kalabilenler birbirinin elini sıkacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor