Hurmacı transferi oluyor mu?

Ak Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi  Gümrükçüoğlu, Ankaraspor'un başarılı futbolcusu Özer Hurmacı'nın  ara transfer bitmeden Trabzonspor'a gelmesi için görüşmeler yaptığı öğrenildi.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Uzun yıllar Bürokrasinin içeri

Hurmacı transferi oluyor mu?

Ak Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi  Gümrükçüoğlu, Ankaraspor'un başarılı futbolcusu Özer Hurmacı'nın  ara transfer bitmeden Trabzonspor'a gelmesi için görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Uzun yıllar Bürokrasinin içerisinde bulunduğu ve Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek ile yakınlığı herkes tarafından biliniyor.

 Ak Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Özer Hurmacı'nın Trabzonspor'a transfer edilmesi için Melih Gökçek'ten şartların iyileştirilmesi yönünde sürpriz bir görüşme yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor