Hugo Broos Zulte Waregem'de

Trabzonspor eski teknik Drektörü Hugo Broos, Belçika Jupiler Lig ekiplerinden Zulte Waregemle 3 hafta önce sözlesme imzalayarak takımın başına geçmisti.Eski Trabzonsporlu Karel D'Haene'ninde yer aldigi Zulte Waregem takimi sezona Bart De Roover'la baslami

Hugo Broos Zulte Waregem'de

Trabzonspor eski teknik Drektörü Hugo Broos, Belçika Jupiler Lig ekiplerinden Zulte Waregemle 3 hafta önce sözlesme imzalayarak takımın başına geçmisti.

Eski Trabzonsporlu Karel D'Haene'ninde yer aldigi Zulte Waregem takimi sezona Bart De Roover'la baslamisti.

12 haftada alinan 12 puan nedeyle istafa eden Teknik Drektörün yerine Hugo Broos getirildi.

Hugo Broosun göreve geldigi günden bu zamana kadar 4 lig maçi oynayan Zulte Waregem 2 beraberlik ve 2 galibiyet alarak 20 puanla 11. siraya kadar yükseldi.

Son hafta ise ligin güçlü ekibi Standart Liegeyi evinde 2-0 yendi.

Aıinan bu puanlar sonrasi ve oynan iyi futboldan dolayi taraftarlarin büyük sevgi gösterdigi Teknik Drektör Hugo Broos "ilerleyen haftalarda daha iyi olacagiz ve ligin üst siralarinda kendimize yer bulacagiz" diyerek tafatarlarına mesaj gönderdi.

Broos’tan önce takım 12 maçta 17 gol attılar, 20 gol yediler, Broos ile birlikte 4 maçta 7 gol attılar, kalelerinde ise 2 gol gördüler.

Soner Doksanbir / Haber61.net / Belçika

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler