Hopaspor Başkanından Çağrı

Üçüncü Futbol Ligi 2. Grup ekiplerinden Artvin Hopaspor'un kulüp başkanı Kadir Ciner, yönetim kurulu olarak radikal kararlar almak zorunda olduklarını söyledi.Artvin Hopaspor'un geçmiş yıllarda birçok sıkıntılar çektiğini ve bu sıkıntıları aşarak bugünler

Hopaspor Başkanından Çağrı

Üçüncü Futbol Ligi 2. Grup ekiplerinden Artvin Hopaspor'un kulüp başkanı Kadir Ciner, yönetim kurulu olarak radikal kararlar almak zorunda olduklarını söyledi.

Artvin Hopaspor'un geçmiş yıllarda birçok sıkıntılar çektiğini ve bu sıkıntıları aşarak bugünlere geldiğini belirten Ciner, ''Artık günü birlik düşünmekten öte yarını da düşünmemiz gerek. Bu bakımdan bazı radikal kararlar almalıyız'' dedi.

Yıllardır ikinci ve üçüncü ligde oynayan Artvin Hopaspor'un, tesisinin bulunmadığını kaydeden Ciner, şöyle konuştu:
''Bu taşın altına herkes elini koymalı diyorum. Kulübe verilecek destek ve güç birliği ile bütün sorunu ortadan kaldırırız. Hopa belediyesi başkanı sayın Yılmaz Topaloğlu'nun girişimleri ve destekleri sayesinde kulübe maddi gelir sağlanacak. Kaynaklar konusundaki projeleri hayata geçirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu sezon ki hedefimiz, kulübü sıfır borç durumuna getirmektir. Bu konuda sayın valimizden, kaymakamımızdan, Artvin'deki tüm sivil toplum kuruluşlardan destek istiyoruz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler