Hollada basınından TS'ye Toivonen iddiası

Hollanda basını İsveçli yıldız Toivonen için Trabzonspor’un devreye girdiğini ve PSV kulübü ile temasa geçtiğini bildirdi.Eindhoven kentinin yerel gazetelerinden Eindhovens Dagblad'ın haberine göre, Hollanda basınında 1 gün önce yer alan ve 27 yaşındaki İ

Hollada basınından TS'ye Toivonen iddiası

Hollanda basını İsveçli yıldız Toivonen için Trabzonspor’un devreye girdiğini ve PSV kulübü ile temasa geçtiğini bildirdi.

Eindhoven kentinin yerel gazetelerinden Eindhovens Dagblad'ın haberine göre, Hollanda basınında 1 gün önce yer alan ve 27 yaşındaki İsveçli forvet oyuncusu Ola Toivonen'a Trabzonspor'un talip olduğu bildirildi.

Genel Direktör Marcel Brands, halen PSV'ye ulaşmış resmi bir teklifin bulunmadığını söylese de, bu sezon Cocu yönetiminde ilk 11'de istediği şansı bulamayan oyuncunun takımdan ayrılması çok büyük bir ihtimal.

Cocu, oyuncuyu yarın oynanacak ve çok büyük önem taşıyan Ajax maçı için 18 kişilik kadroya almadı.

Ayrıca Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener döneminde bu oyuncu ile ilgilenildiği ancak transferin geçekleşmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor