Hoca ve yönetime sert eleştiriler

Trabzonspor'un eski futbolcu ve teknik adamları Trabzonspor'u ve Teknik Direktör Halilhodzic'i yorumladı.İşte o yorumlar;Giray Bulak - Herkes şapkasını önüne koysunYola çıktığınız insanlara "yapamaz,başaramaz" gözü ile baktığınızda mutlaka onlara olumsuz

Hoca ve yönetime sert eleştiriler

Trabzonspor'un eski futbolcu ve teknik adamları Trabzonspor'u ve Teknik Direktör Halilhodzic'i yorumladı.

İşte o yorumlar;

Giray Bulak - Herkes şapkasını önüne koysun

Yola çıktığınız insanlara "yapamaz,başaramaz" gözü ile baktığınızda mutlaka onlara olumsuz bir enerji verirsiniz ve onları "yapamaz,başaramaz" hale getirirsiniz. Biz hocaların bir görevi de oyunculara destek olmak , moral, motivasyon sağlamak ve yapabilir hale getirmektir. Bunları yapmadığımız , aşağılayıp küçümsediğimiz zaman belki ilk başta toplumu kendinize inandırıp onları suçlu hale getirebilirsiniz ama daha sonra sizin de yapamadığınız mutlaka ortaya çıkar. Herkein şapkasını önüne koyması lazım. Futbolcuları suçlamak ve küçük hatalar nedeniyle kadro dışı bırakmak doğru yol değil.

Ali Kemal Denizci - Trabzonspor'a saygısı yok

Trabzonspor'da gelişi bile yanlış olan Halilhodzic'in takımı düşürdüğü durum ortada. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Kendisini Trabzonspor'dan üstün görüyor. Yaptığı hareket ve konuşmaları ile Trabzonspor'u küçük gösterip kendini uyanık sanıyor. Hocalıktan ziyade farklı işlere bürünmüş. Halilhodzic'in Trabzonspor'a saygısı yok. Sadece başkanla olan ilişkisi var. Bunu gönderebilecek babayiğit göremiyorum. Bu tip adamlar başta olduğu sürece bu takım hiçbirşey yapamaz. Aslında Trabzonspor çok kaliteli bir kadroya sahip.

Serdar Bali - Doğru kadroyu asla kuramaz

Ben Vahid hocanın doğru 11 kurabileceğini düşünmüyorum. Bu takım bu halinden daha iyi olabilir. Çünkü Trabzonspor'un iyi oyunculardan kurulu bir ekip . Sadece yönetimsel sıkıntılar yaşıyor. Ama şu da bir gerçek; Bir  futbol camiası iyi yönetilmiyorsa başarı çok zor. İyi yönetilen camianın da başarısız olması imkansızdır.  Trabzonspor ateşle oynuyo. Yetkililer belkide bizim gibi görüyorlar ama yapacak bir şeyleri olmadığını düşünüyorlar. Son sözüm Vahid Hoca'ya ; İnsanlar artık senin ne yaptığını anlıyor! Ne yaparsan yap buradan gidemezsin! Bu aldığın takımı iyi yerde bırakacaksın! Sezon sonuna kadar buradasın!

Hamdi Aslan - Trabzonspor'u toparlayamaz

Trabzonspor'un problemi çok. Futbolcu tercihleri, hocanın futbolculara güveni, maç içindeki değişiklikler büyük bir problem. Bu biraz daha devam edecek gibi görünüyor. Bu mantalite ile  hocanın bu Trabzonspor'u  toparlayacağını düşünmüyorum. Bazı oyuncular kadro dışı bırakılacak kadar gereksiz işler yapılıyor. Kimse hocanın ne yapmak istediğini anlayamıyor. Hocanın söylemleri problemin oyunculardan kaynaklandığına dair. Hiçbir zaman kötü gidişin kendisine ait olduğunu söylemedi. Ya oyuncuyu suçladı ya da bahane aradı sürekli olarak. Saha içinde hoca ile oyunculara arasında bütünlük yok. Hocanın kişilik ve karakterinin değişmesi gerek. Aksi takdirde  bir şeylerin toparlanacağını düşünmüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor