Hırsıza sahip çıktılar!

 Türkiye’de adalet adeta alt üst oldu. Siyasilerin bile yargının şike yaptığını tespit ettiği şikeci, emek hırsızlarına destek çıkmasının ardından şimdi de ünlüler tarafını belli etmeye başladı.Türkiye’nin her bölgesinden izlenen, sevilen ve halk tarafınd

Hırsıza sahip çıktılar!

 Türkiye’de adalet adeta alt üst oldu. Siyasilerin bile yargının şike yaptığını tespit ettiği şikeci, emek hırsızlarına destek çıkmasının ardından şimdi de ünlüler tarafını belli etmeye başladı.

Türkiye’nin her bölgesinden izlenen, sevilen ve halk tarafından göklere çıkartılan ünlü isimler Fenerbahçe’nin Adalete Fener Yak adlı kampanyasına destek oldu.

Her kesimin sevdiği isimler açıkça tarafını belli ederek özellikle Trabzonlu’nun ve Trabzonsporluların büyük tepkisini çekti. Mağdur konumdaki Trabzonspor için hiçbir zaman ses çıkarmayan bazı ünlüler şimdi emek hırsızlarından yana olduklarını açıkça ortaya koydular.

yaz.jpg

Cem Yılmaz, Okan Bayülgen gibi ünlü isimlerin  birleşerek çektiği “şikeye destek” videosunun ardından sosyal paylaşım sitelerinde Trabzonsporluların dikkatini çekerek yorumlarda “İzleme – İzlettirme” şeklinde tepki ortaya çıkardı.

İşte o emek hırsızlarına destek veren ünlüler; TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor