Hikmet Karaman: Trabzonspor'a o sözleri söylemem

Karaman'dan U dönüşü

Hikmet Karaman: Trabzonspor'a o sözleri söylemem

Hikmet Karaman, Trabzonspor ile Rizespor arasındaki gerginliği artıran açıklamalar yaptı. Karaman, Karadeniz'e verdiği demeçte, “Trabzonspor ile Rizespor arasında zaten var olan gerginliğe benim sözlerim benzin dökmüş gibi oldu. Ancak bu sözlerim Trabzonspor camiasına, yönetimine, oyuncularına ya da taraftarlarına yönelik değildi,” diyerek Ersun Yanal'ı hedef aldığını belirtti.

Karaman, Trabzonspor'u sevdiğini ve Ünal Karaman yönetimindeki takımın şampiyon olmasını istediğini ifade etti: “Trabzonspor camiası ve taraftarlarıyla bir sorunum yok. O zamanlar söylediğim sözleri bana Rizespor'un o dönemki başkanı söylememi istemişti. Psikolojim ve başkana olan güvenimle hareket ederek, Rizespor'un menfaatleri doğrultusunda o sözleri sarf ettim.”

Ayrıca Karaman, şu ifadeleri kullandı: “‘Bu şehir bu günü unutmaz’ sözüm sadece bir kişiye yönelikti. O kişi de kendini biliyor. Trabzonspor ve Rizespor arasındaki mevcut sıkıntıya bu sözlerim daha da alev ekledi. Ancak benim niyetim Trabzonspor'a zarar vermek değil, çalıştığım takımın çıkarlarını korumaktı.”

Karaman, o gün söylediği sözlerin ardından yaşananları detaylıca anlattı: “Maçlar bittiğinde, küme düştük ve soyunma odasına girdim. O sırada Trabzonspor maçının detaylarına bakarken, Trabzon'dan iki meslektaşım beni arayıp yorum yaptı. Başkan benimle özel bir görüşme yaptı ve o cümleyi söylememi istedi. Ben de, o anki duygularımla ve başkana olan güvenimle hareket ederek, o cümleyi kullandım.”

Karaman, yaşananların ardından pişman olmadığını, ancak olayların farklı yorumlanmasından dolayı üzgün olduğunu ifade etti: “Eğer bugün olsa, başkana bu sözlerin ileride iki camiaya zarar verebileceğini söylerdim. Rizespor ve Trabzonspor arasında bir futbol gerçeği var ve bu gerçeğe saygı göstermek gerekir.” Karaman, sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve asıl niyetinin Trabzonspor'u zedelemek olmadığını vurgulayarak, Trabzonspor'un şampiyonluğunu desteklediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor