Hikmet Karaman hastanelik oldu

Karaman'ın tendon bağı koptu

Hikmet Karaman hastanelik oldu
Rize'de, düzenlenen 8'inci Veteranlar Futbol Turnuvası'nda, girdiği ikili mücadele sırasında sağ ayağından sakatlanan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hastaneye kaldırıldı. Tendon bağı koptuğu tespit edilen Karaman, ameliyata alındı. 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Rize Şubesi tarafından Derepazarı İlçe Stadı'nda düzenlenen ve 9 takımın katıldığı Veteranlar Futbol Turnuvası'nın açılış maçında, 53 Gazeteciler Derneği ile Sanayi Spor takımları karşı karşıya geldi. 53 Gazeteciler Derneği futbol takımı adına forma giyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 1-1 devam eden müsabakanın 10'uncu dakikasında girdiği ikili mücadele sırasında yere yığıldı. Sağ ayağından sakatlanan Karaman, sağlık görevlisinin ilk müdahalesinin ardından sedye ile saha içerisine giren bir otomobile taşındı. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tendon bağı koptuğu tespit edilen Karaman, kulüp doktorlarının da katılımıyla ameliyata alındı.

Bu arada, karşılaşma 53 Gazeteciler Derneği'nin 9-2 üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor