Hikmet Karaman'dan penaltı vurgusu

Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman maç sonunda açıklamalarda bulundu

Hikmet Karaman'dan penaltı vurgusu

Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maçında Trabzonspor’un 1-0 yendiği Kayserispor’un teknik direktörü Hikmet Karaman maç sonunda konuştu.

Karaman şu ifadeleri kullandı;

Buraya kadar getirmişken o golü yemememiz lazımdı. Trabzonspor bu ligin çok önemli bir takımı. Kadrosu, ligdeki konumu ortada. Daha önce 2 maç yaptık birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Hüğcum opsiyonları, bizim orta sahada Attamah, Kemen ve Campagnaro , onlarda da Bakasetas, Abdülkadir ve arkalarında Siopis var. Biz orada Campagnaro ile Siopis’e bastık. Adamlarda direk üzerimize geldi. Onlar o bölgede statik oynayınca üzerimize geldi. Bu sefer Trabzonspor’un stoperleri oyuna girmeye başladı. Orada presi yapıp doğru şekilde atağa çıkamadık. Buna rağmen ilk yarı 0-0 içeri girdik. İkinci yarı daha dengeliydi. Stoperi değişip Dorukhan’ı aldılar sürpriz bir adamla baskı yapmayı düşündüler. 

0-0    iken kalecinin Cardoso’ya bir müdahalesi vardı direkt aslında penaltıyı alabilirdi. Bir 90 dakikada gol atabilecek 2-0 yapabilecek şansımız var bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Trabzonspor’un hamle şansı çok yüksek. Nwakaeme’nin durarak attığı pasta oyuncumuz ileri çıksa pozisyon ofsayt. Final şansımız yüksek. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor