Hikmet Karaman: Adımızı finale yazdıracağız

Kayserispor teknik direktörü Karaman maç öncesinde konuştu

Hikmet Karaman: Adımızı finale yazdıracağız

Türkiye Kupası Yarı final rövanş maçında Trabzonspor’un konuk olacağı Kayserispor’da teknik direktör Hikmet Karaman maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Karaman şöyle konuştu;
Trabzonspor ile dördüncü maçımızı oynuyoruz. Birbirini çok iyi tanıyan iki takım. İki takım da opsiyonları biliyor: Oyuncular birbirlerini iyi tanıyor. Eksik oyuncularımız var. Sezonun finalini oynuyoruz Kayseri olarak. Dolayısıyla finale çıkak istiyoruz. Oyuncalarımız daha önce Fenerbahçe’yi Beşiktaş’ı deplasmanda eleyerek buraya geldiler. Bugün de Trabzonspor’u elemek istiyoruz. İstekliyiz, başarıya açız. Bunu da sahada planlı programlı şekilde yerine getirmek zorundayız. Finale adımızı yazdıracağız.

Şampiyonu kutluyoruz. Şampiyonla iyi maçlar yaptık. 3maça baktığınız da hepsi ortada olan maçlar. Ne kadar iddialı olduğumuzu daha önce gösterdik. Kupaya önem verirken arada önemli lig maçları da oynadık. Sakatlıklarımız cezalarımız oldu. Bunun hakkını da almamız gerekiyor. Bugün oyuncularımın sahanın içinde istekli ve kazanma tavrını ortaya koymalı. Rakibimize saygı duyarak hareket edeceğiz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor