Hiddink'in talibi mi çıktı!

Dünya transfer piyasasına hızlı bir giriş yapan Rusya Ligi ekiplerinden Anzhi Makhachkala'nın, A Milli Takım'ın Hollandalı teknik adamı Guus Hiddink'e talip olduğu bildirildi.Çılgın Süleyman'ın son hedefi Hiddink!..Rusya Premier Lig ekiplerinden Anzhi Mak

Hiddink'in talibi mi çıktı!

Dünya transfer piyasasına hızlı bir giriş yapan Rusya Ligi ekiplerinden Anzhi Makhachkala'nın, A Milli Takım'ın Hollandalı teknik adamı Guus Hiddink'e talip olduğu bildirildi.

Çılgın Süleyman'ın son hedefi Hiddink!..

Rusya Premier Lig ekiplerinden Anzhi Makhachkala'nın, A Milli Takım'ın tecrübeli teknik adamı Guus Hiddink'i takımın başına getirmek istediği iddia edildi.

Rus basınında yer alan haberde, Anzhi'nin Türkiye'yle 2012 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Hiddink'i teknik direktörlük görevine getirmek istediği ifade edildi.

Haberde, Anzhi Kulübü'nden ismi açıklanmayan bir yöneticinin açıklamalarına da yer verildi.

Guus Hiddink'in Rus futbolunu çok iyi bildiğini kaydeden yönetici, "Hiddink dünya çapında bir isim. Çok kaliteli bir teknik direktör. Anzhi Kulübü olarak onunla yakından ilgileniyoruz. Kendisi gündemimizde bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Samuel Eto'o, Roberto Carlos, Yuri Zhirkov gibi birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Anzhi, son olarak Guus Hiddink'in yardımcısı Arno Philips'i transfer etmişti.

Dağıstan temsilcisinden yılda tam 500 bin euro alacak olan Philips, aynı zamanda A Milli Takım'daki görevini de sürdürüyor.

Anzhi Makhachkala Kulübü'nün Başkanı Süleyman Kerimov, 5.5 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin isimlerinden birisi konumunda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor