Hiddink'in menajeri neler anlattı?

Sezonun son maçının ardından Carlo Ancelotti ile yollarını ayıran ve henüz bir teknik adamla anlaşmayan Chelsea'nin istediği isimler arasında A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Porto'nun genç hocası Andre Villas-Boas ve Marco van Basten yer alıy

Hiddink'in menajeri neler anlattı?

Sezonun son maçının ardından Carlo Ancelotti ile yollarını ayıran ve henüz bir teknik adamla anlaşmayan Chelsea'nin istediği isimler arasında A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Porto'nun genç hocası Andre Villas-Boas ve Marco van Basten yer alıyor.

Daha önce de Chelsea'yi çalıştıran Hiddink'in "Maviler"e gidip gitmeyeceği gündemi meşgul ederken, Hollandalı teknik adamın menajeri Cees van Nieuwenhuizen konuyla ilgili açıklama yaptı.

The Guardian'a konuşan Nieuwenhuizen, Hiddink'in yakın zamanda Chelsea'nin başına geçeceğini belirtirken, bunun Eylül ayından önce gerçekleşmeyeceğini söyledi.

Hiddink'in Türkiye'nin başında en azından iki maç daha duracağını ifade eden Van Nieuwenhuizen, "Guus yarın tatile gidecek ve şunu kesinlikle söyleyebilirim ki Eylül ayındaki Kazakistan ve Avusturya maçlarında Türkiye'nin başında yer alacak. Bizim söylediğimiz ve durumumuz budur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler