Hiddink'in geleceği belli oluyor

İngiliz devi Chelsea'nin menajerinin kim olacağı merak konusu iken; Chelsea yönetici Ron Gourlay bu konunun 1-2 hafta içerisinde netlik kazanacağını söyledi.Carlo Ancelotti ile yollarını ayırdıktan sonra hedefini, Milli Takımımızın Hollandalı teknik direk

Hiddink'in geleceği belli oluyor

İngiliz devi Chelsea'nin menajerinin kim olacağı merak konusu iken; Chelsea yönetici Ron Gourlay bu konunun 1-2 hafta içerisinde netlik kazanacağını söyledi.

Carlo Ancelotti ile yollarını ayırdıktan sonra hedefini, Milli Takımımızın Hollandalı teknik direktörü Guus Hiddink'e yönelten Chelsea bu konunun 1-2 hafta içinde netliğe kavuşacağına inanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gourlay, " Görüşmeler olumlu gidiyor. Ancak şu an bu konuyla ilgili kesin konuşmak doğru değil. Herhangi bir spekülasyona gerek yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler