Hiddink'i tuzağa düşürdüler!

Rus basını Türk Milli Futbol Takımı'nın Hollandalı çalıştırıcısı Guus Hiddink'in Londra temsilcisi Chelsea'den gelecek teklifi değerlendireceğini iddia etti.Ünlü hoca Hiddink, "Eğer Chelsea ciddi teklif sunarsa değerlendiririm." diye konuştu.İngiliz ekibi

Hiddink'i tuzağa düşürdüler!

Rus basını Türk Milli Futbol Takımı'nın Hollandalı çalıştırıcısı Guus Hiddink'in Londra temsilcisi Chelsea'den gelecek teklifi değerlendireceğini iddia etti.

Ünlü hoca Hiddink, "Eğer Chelsea ciddi teklif sunarsa değerlendiririm." diye konuştu.

İngiliz ekibi Chelsea'nin teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin görevinden ayrılmasının ardından Guus Hiddink'in Londra takımıyla anlaşacağı yönünde sıkça haber yapıldı. Rusya basını yakından takip ettiği milli çalıştırıcı Hiddink'in İngiliz kulübüyle anlaşabileceğini iddia etti. Haberde henüz kendisine hiçbir teklife gelmediğini belirten Hiddink, "Eğer Chelsea bana ciddi bir teklif sunarsa değerlendirmeye hazırım." ifadesini kullandı. Hiddink, "Henüz ortada bir şey yok sadece yazılıp çizilenler konuşuluyor. Şu anda gelecek hafta oynayacağımız milli maçı düşünüyorum. Bu konuyu daha sonra değerlendiririz." dedi.

Haberlerde özellikle Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in Hollandalı teknik adamı takım başında görmek istemesi vurgulanıyor. Daha önceki basında Hiddink'in bir kulüp takımı çalıştırmak istediği yönündeki haberler yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler